Asistenţă medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie. Informatii, callcenter NON STOP tel. 0259 444 444.

Despre

Echipa medicala

Profesionalismul echipei medicale se împleteşte cu pasiunea şi daruirea, astfel sănătatea ta si a copilului tău este pe mâini bune.

>Acasa > Despre > Despre Maternitatea Pelican

Despre Maternitatea Pelican

La Maternitatea Pelican te asteaptă cu drag o echipă de prieteni. Prieteni ai mamei si ai copilului. Vei fi intampinată cu profesionalism si cu o atitudine deschisă si cordială, propice stabilirii unei comunicări optime. Intalnirea cu puiul tău va decurge cât mai natural si neîngrădit, iar tăticii pot fi şi ei părtaşii acestor momente unice.
Echipa medicală

Maternitatea Pelican vine să completeze specificul Spitalului Pelican asigurând o asistență medicală 24/24 în domeniul obstetricii și al ginecologiei. Viitorilor părinți li se oferă atât siguranța actului medical cât și toate condițiile necesare pentru a face din acestă experiență una de neuitat prin unicitatea trăirilor cât și prin grija și atenția oferită de un personal medical specializat.

Maternitatea Pelican are o capacitate de 23 de paturi de spitalizare, cuprinzând secții de obstetrică-ginecologie și neonatologie, rezerve single și duble cu baie proprie, televizor și internet, aparatura de ultima generatie, dar si ambulatoriu de specialitate. Aici femeile au parte de cea mai atentă supraveghere, monitorizare și investigații clinice pe tot parcursul sarcinii și nu numai. Maternitatea Pelican nu se adresează doar viitoarelor mamici, ci tuturor pacientelor care vor să beneficieze de servicii de calitate în sfera specialității de ginecologie.

Personalul nostru are o vastă experiență în domeniul obstetricii și ginecologiei, având competență în laparoscopie, histeroscopie și chirurgie oncologică, desfășurând atât activități didactice cât și științifice și perfectionandu-se constant în cadrul congreselor și cursurilor post-universitare atat din tara, cat si din strainatate. Aparatura medicala este de ultima generatie si garanteaza calitatea exceptionala a actului medical.

Echipa medicală de la Maternitatea Pelican dorește să vină în întâmpinarea dorințelor pacientelor cu privire la modul de naștere: normală cu sau fără analgezie epidurală, cezariană sau nașterea în apă, asigurând permanența îngrijirilor medicale împreuna cu echipa de neonatologie și terapie-intensivă. În cadrul Maternității Pelican susținem contactul precoce al non-născutului cu mama prin conceptul de ROOMING-IN care, prin spitalizarea bebeluşului în acelaşi salon cu mama sa, permite dezvoltarea relaţiei mamă-copil din primele ore de viaţă, alăptarea precoce, familiarizarea sub îndrumare calificată cu nevoile de îngrijire ale copilului.

Maternitatea Pelican dorește să schimbe percepţia asupra momentului naşterii: dorim să înlocuim anxietatea şi teama cu încrederea şi bucuria fireşti momentului, generate de profesionalism, comunicare, înţelegere şi o ambianţă prietenoasă. Ne dorim să vă fim alături în acest miracol care este nașterea, atât prin asistență medicală specializată cât și prin căldură și întelegere.

Vă așteptăm cu drag!

Testimoniale

Am facut cea mai buna alegere cand am ales sa nasc la Spitalul Pelican. Atat asistentele, cat si

Tunde, 37 ani

toate testimonialale

Contact si Localizare

Maternitatea Pelican

str. Corneliu Coposu Nr.2, Oradea

Informatii si programari: 0259 444 444

Aboneaza-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte si noutati din Maternitatea Pelican.

Aboneaza-te acum!