Asistenţă medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie. Informatii, callcenter NON STOP tel. 0259 444 444.

Dupa nastere

Echipa medicala

Profesionalismul echipei medicale se împleteşte cu pasiunea şi daruirea, astfel sănătatea ta si a copilului tău este pe mâini bune.

>Acasa > Dupa nastere

Dupa nastere

 • Neonatologie

  Departamentul de Neonatologie este echipat cu aparatură de ultimă generaţie, necesară pentru reanimarea şi monitorizarea nou-nascutului (la termen şi prematur) şi asigură o asistenţă medicală  continuă (24 de ore din 24).

 • Analize și investigații

  Analizele și investigațiile realizate în timpul sarcinii pot fi: Screeningul pentru fenilcetonurie și hipotiroidism. Screeningul pentru boli metabolice congenitale. Screeningul displaziei congenitale de sold.

 • Dieta

  Pe parcursul sarcinii si a perioadei de alaptare dieta mamei trebuie sa fie una echilibrata, care sa asigure un aport energetic si de nutrienti corespunzator nevoilor speciale din aceasta perioada.

 • Sfaturi utile

  In primul rand tinem sa subliniem ca cel mai important lucru pe care il puteti face pentru copilasul dumneavoastra este sa-l alaptati cat mai mult timp, ideal pana la varsta de 2 ani si minim pana la 6 luni. Laptele de mama este alimentul ideal pentru bebelus, el asigura un aport optim de nutrienti.

Testimoniale

Multumim dnei doctor Antal si intregii echipe de la Spitalul Pelican pentru grija, intelegerea si

Anca, 34 ani

toate testimonialale

Contact si Localizare

Maternitatea Pelican

str. Corneliu Coposu Nr.2, Oradea

Informatii si programari: 0259 444 444

Aboneaza-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte si noutati din Maternitatea Pelican.

Aboneaza-te acum!