Asistenţă medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie. Informatii, callcenter NON STOP tel. 0259 444 444.

Nasterea la Pelican

Echipa medicala

Profesionalismul echipei medicale se împleteşte cu pasiunea şi daruirea, astfel sănătatea ta si a copilului tău este pe mâini bune.

>Acasa > Nasterea la Pelican

Nasterea la Pelican

 • Naștere naturală

  Trebuie să ştiţi însă că Natura pregăteşte fiecare femeie în perioada în care e gravidă pentru a putea naşte, şi că de fapt, peste 90% din naşteri se produc fără niciun fel de complicaţii.

 • Nașterea prin cezariană

  Operaţia cezariană rezolvă multe dintre problemele medicale care apar în timpul naşterii sau reprezintă modalitatea de naştere atunci când travaliul şi expulzia sunt contraindicate mamei sau copilului din cauza unor riscuri specifice.

 • Nasterea la Pelican

  Dorinţa de a vă fi alături, ne-am propus să vă facem o informare despre pregătirea pentru naştere, modul în care va decurge naşterea dumneavoastră şi evenimentele din zilele care o succed.

 • Recoltarea de Celule Stem

  Celulele stem reprezintă celulele care stau la baza formării tuturor tesuturilor si organelor. Acestea sunt prezente in organism atat in perioada intrauterina si dupa nastere.

 • Vizitatori la maternitate

  Cu toţii dorim să fim alături de proaspăta mămică, să admirăm bebeluşul mult aşteptat, să ne dăm cu părerea; cu cine seamănă, să le urăm gânduri bune şi să fim alături de ei.

Testimoniale

Am născut în Spitalul Pelican un băieţel de 3900 gr , care a venit pe lume în urma

GIORGIANA DANIELA, 29 ANI

toate testimonialale

Contact si Localizare

Maternitatea Pelican

str. Corneliu Coposu Nr.2, Oradea

Informatii si programari: 0259 444 444

Aboneaza-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte si noutati din Maternitatea Pelican.

Aboneaza-te acum!