Asistenţă medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie. Informatii, callcenter NON STOP tel. 0259 444 444.

Utile

Echipa medicala

Profesionalismul echipei medicale se împleteşte cu pasiunea şi daruirea, astfel sănătatea ta si a copilului tău este pe mâini bune.

> Acasa > Testimoniale

Testimoniale

 • GIORGIANA DANIELA, 29 ANI

  Am născut în Spitalul Pelican un băieţel de 3900 gr , care a venit pe lume în urma unei cezariene executată de echipa spitalului ca la carte. Sunt mai mult decât multumită de personalul medical care a dat dovadă de profesionalism din toate punctele de vedere.

  Mulţumesc Spitalului Pelican pentru primele clipe petrecute alături de primul meu copil. Sunt sigură că voi face aceeaşi alegere şi în cazul în care voi avea al doilea copil!

 • ANTONIA BIANCA, 24 ani

  Am născut în spitalul Pelican o fetiţă de 2900 gr, o naştere naturală asistată de o echipă de profesionişti. Sunt foarte multumită de serviciile oferite, de competenţa cadrelor medicale, cât şi a medicilor neonatologi care te informează asupra modului de îngrijire a copilului din primele minute de viaţă.

  Felicitari Spitalului Pelican! Daca voi mai naşte o data, voi alege cu siguranţă Spitalul Pelican.

 • ANUTA , 37 ani

  Am avut o naştere prin cezariană sâmbată noaptea şi tot personalul necesar operatiei a fost prezent şi s-au achitat de îndatoriri cu mult profesionalism. Am o fetita de 3.7 kg sănătoasă şi veselă şi le mulţumesc pentru reuşita intervenţiei tuturor cadrelor medicale prezente la acea ora înaintată.

  Cu siguranţă voi recomanda Maternitatea Pelican tuturor prietenelor mele pentru profesionalism, bunavoinţă şi atitudine pozitivă , dar mai ales pentru grija purtată mamelor şi nou-născuţilor.

  Multumesc " Pelican"!

 • Anca, 34 ani

  Multumim dnei doctor Antal si intregii echipe de la Spitalul Pelican pentru grija, intelegerea si profesionalismul de care au dat dovada.

  Sigur pentru urmatoarea nastere vom alege tot Spitalul Pelican.

  Va multumim; doi parinti foarte fericiti

  15.10.2013

 • Gabriela, 34 ani

  Ma bucur din inima ca am ales Spitalul Pelican pentru a-l naste pe Matei. Initial eram “setati” pe un alt spital privat din Cluj Napoca unde in 2011 am nascut-o pe fiica mea. Echipa de nota 10, conditii foarte bune, tratament ca la carte.

  Nu putem decat sa va multumim frumos pentru tot ce ati facut pt noi.

  11.10.2013

 • Adina, 28 ani

  Incep prin a va multumi pentru tot sprijinul oferit in perioada in care am fost gazduite si tratate cu multa atentie  Suntem multumiti de serviciile oferite de Spitalul Pelican, de personalul acestuia si in special de consultanta oferita in cresterea si educarea copilului

   11.10.2013

 • Courtney, 34 ani

   

  Overall was a god experience.It was nice to be able to choose your own birthplan,made it feel like home

  It was great to have all the encouragement of the nurses and doctors,to keep the baby close and with us the whole time.

  We appreciate the personal service and friendliness

  We really felt we could rest and relax here knowing that a professional team is always close

  A class/lesson in breathing during labour and delivery would be very helpful for first time moms

  We would recommend Pelican to other moms to be

  Thanks a lot.God bless you all

  11.10.2013

 • Anamaria, 27

  In primul rand vreau sa ii multumesc dnei dr Huniadi Anca pentru modul profesional si grijuliu cu care m-a tratat pe tot parcursul sarcinii, cat si la nasterea printesei Adrienn.

  Ma bucur ca am optat pentru Spitalul Pelican deoarece m-am simtit in siguranta. Personalul medical si toate serviciile sunt excelente

  Echipei de medici si asistentelor nu pot sa le reprosez nimic, am primit raspunsuri la toate intrebarile mele, am fost consiliatata si indrumata intr-un mod special.

  Va doresc mult succes si putere tuturor!

  11.10.2013

 • Tunde, 37 ani

  Am facut cea mai buna alegere cand am ales sa nasc la Spitalul Pelican. Atat asistentele, cat si medicii mi-au depasit orice asteptare privind ingrijirea mea si a  copilului.

  Plec foarte multumita si o sa recomand acest spital si altor personae.

  Succes in continuare !

  Va multumesc

  8.10.2013

 • Ioana

  Vineri, 20 septembrie 2013 a venit pe lume printesa noastra Ilinca.

  Am facut cea mai buna alegere nascand la maternitatea Pelican unde am beneficiat de cele mai bune conditii si de profesionalism la cele mai inalte cote.

  Pe aceasta cale multumim personalului de la Maternitatea Pelican,dnei dr Antal pt grija acordata in cele 5 zile pe care le-am petrecut aici

  Vom recomanda viitoarelor mamici Maternitatea Pelican

  Va multumim din Suflet!

  Septembrie 2013

Testimoniale

In primul rand vreau sa ii multumesc dnei dr Huniadi Anca pentru modul profesional si grijuliu cu

Anamaria, 27

toate testimonialale

Contact si Localizare

Maternitatea Pelican

str. Corneliu Coposu Nr.2, Oradea

Informatii si programari: 0259 444 444

Aboneaza-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte si noutati din Maternitatea Pelican.

Aboneaza-te acum!