Asistenţă medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie. Informatii, callcenter NON STOP tel. 0259 444 444.

Utile

Echipa medicala

Profesionalismul echipei medicale se împleteşte cu pasiunea şi daruirea, astfel sănătatea ta si a copilului tău este pe mâini bune.

>Acasa > Vizitatori la maternitate

Vizitatori la maternitate

Cu toţii dorim să fim alături de proaspăta mămică, să admirăm bebeluşul mult aşteptat, să ne dăm cu părerea; cu cine seamănă, să le urăm gânduri bune şi să fim alături de ei.

Pentru a nu crea neplăceri sau un deranj prea mare pentru mamă şi micul bebeluş vă dăm câteva sfaturi:

  • Vizitatorii sunt rugati să respecte programul de vizita intre orele 15-17, cu excepţia tăticului care poate să vină în vizită oricând. 
  • Vizitatorii nu au acces in salonul mamei, ci doar posibilitatea de vedea nou-scutul in salonul special amenajat, prin paravanul de protectie.
  • Pentru că bebeluşii sunt foarte sensibili şi susceptibili la infecţii, vizitatorii răciţi ( cu viroze respiratorii, febră, strănut ), cei cu diaree, vărsături sau alte boli infecţioase sunt rugaţi să NU  viziteze nou-născutul.
  • Este indicat ca mama şi nou-născutul să  nu fie vizitaţi pe durata internarii decat de rudele de gradul I si vizitele sa fie limitate la un timp cat mai scurt deoarece mama si nou-nascutul au nevoie de odihnă şi de intimitate pentru a putea alăpta. In plus, riscul infecţios creşte cu creşterea numărului de persoane cu care vine în contact nou-născutul.
  • Pentru protecţia bebeluşului, vizitatorii sunt rugati să se spele si sa se dezinfecteze pe mâini la intrarea în secţie şi să se spele pe mâini înainte de a atinge nou-născutul.
  • Copiii nu au voie in secţie, deorece pot fi purtatori de bacterii.
  • Vizitatorii sunt obligati sa poarte echipament de protectie (botosei si halat - de la garderoba spitalului) pe sectia de neonatologie.

Testimoniale

  Overall was a god experience.It was nice to be able to choose your own birthplan,made it

Courtney, 34 ani

toate testimonialale

Contact si Localizare

Maternitatea Pelican

str. Corneliu Coposu Nr.2, Oradea

Informatii si programari: 0259 444 444

Aboneaza-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai noi oferte si noutati din Maternitatea Pelican.

Aboneaza-te acum!